Kambodzsa

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Kambodzsa

Eladó ingatlan Kambodzsában

Kambodzsa egy délkelet-ázsiai ország, amelynek tája magában foglalja az alacsony síkságot, a Mekong-delta, a hegyek és a Sziámi-öböl partját. A főváros Phnom Penhben található az Art Deco stílusú központi piac, a csillogó Királyi Palota és a Nemzeti Múzeum.

Északnyugatra Thaiföld, a keleti Vietnam és délnyugatra a Thaiföldi-öböl határolja.

Villa, lakás vagy egyébként általában egy ingatlan birtoklása olyan követelmény, amely nem csak azokat jellemzi, akik a folyamatos fejlődésnek örvendő országba akarnak költözni, hanem azokat is, akik kambodzsai ingatlanbefektetési lehetőségeket keresnek és eladásra várnak; ez a második lehetőség kétségkívül reális, mivel a kambodzsai ingatlanpiac még mindig a fejlesztés előtti szakaszban van.

Szerencsére a külföldiek számára elérhető ingatlanokról szóló új törvény kétségtelenül elősegítette ennek a fontos gazdasági ágazatnak a fejlődését, és az ingatlanügyletek növekedését minden bizonnyal befolyásolta.

Fontos, hogy a kambodzsai befektetés és ingatlanvásárlás előtt megismerje az ingatlanbefektetések lehetőségeit, azok adókövetkezményeit, a kambodzsai apartmanok és villák piacát jellemző jogi különbségeket, valamint a lehetséges megoldásokat.

Kambodzsa gyorsan stabil állammá válik, és a kilátások rendkívül érdekesek, ha úgy gondoljuk, hogy a növekedés megkétszerezi az infláció mértékét.

Az idegenforgalmi ágazat folyamatos és megállíthatatlan bővülésével, amelynek közvetlen hatása van a kambodzsai ingatlanpiacra, és az olaj, gáz és ásványok közelmúltbeli felfedezései mellett az ország gazdasági jövője több mint ragyogó.

Természetesen az infrastrukturális rendszer általában továbbra is gyenge, és a gazdaság számos ágazatát még fejlesztni kell, mielőtt megbízhatónak tekinthetők, de éppen ezeknek a látszólag negatív elemeknek a fényében az ingatlanpiac óriási lehetőségeket kínál a rendelkezésre álló befektetők számára. , hogy a gyakran nagyon korlátozott tőke ellenére ragadja meg a lehetőséget.

A kambodzsai ingatlanbefektetés és -vásárlás rendkívül érdekes és hasznos lehet; A gazdasági szempontból nagy megtérülést olyan befektetők érhetik el, akik képesek megérteni, hogy a kambodzsai rendszer nyilvánvaló és objektív gyengeségei miként jelentik a legjobb garanciát ingatlanjaik értékének növekedésére.

Kambodzsában sokkal inkább egy ingatlan birtoklása van; különösen a Kambodzsában rendelkezésre álló villák, általában egyszintű üdülőhelyekben, jó jövedelmezőséggel, valamint a vásárlásba befektetett tőke erőteljes átértékelésével járnak.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 35519

Eladás Hotel, Kambodzsa, Phnom Penh, Siem Reap, soksan road, siem reap

18,278,476.33HUF
Eladás
Hotel

4000 m²
9 szobás butikhotel Siem Reapban! tágas szoba erkéllyel és kőfürdővel jó hely a soksan úton Siem reap medence tetőterasz teljesen felszerelt kony...
Cod. 31006

Eladás Hotel, Kambodzsa, Phnom Penh, Siem Reap, Siem Reap

292,455,621.30HUF
Eladás
Hotel

700 m²
19 szoba Boutique Hotel eladó Siem Reap, Kambodzsa. Nyereséges, és egy nagy Investment Property. Van egy meglévő bérlő 2 év maradt a bérleti. A bérlet...
The Bridge @ Phnom Penh, Kambodzsa **************************************** Fejlesztés Részletek: ~ Freehold Befektetési Prime Location ~ Séta t...
Cod. 27853

Eladás Farm, Kambodzsa, Phnom Penh, Phnom Penh, Phnom Penh

Reserved negotiation
Eladás
Farm

98541 m²
Mezőgazdasági Üzleti eladó
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB